SCHOOL OF WORSHIP

Inhoud

Lofprijs en aanbidding door middel van muziek speelt een belangrijke rol in de gemeente van Jezus Christus. School of worship is ontstaan vanuit het verlangen om (potentiële) aanbiddingsleiders, muzikanten en teams te trainen in hun talenten.

Deze parttime training bestaat uit tien zaterdagen. Je krijgt les van verschillende toerusters waardoor geen les hetzelfde is. De training richt zich zowel op theorie als praktijk en is gebaseerd op Bijbelse principes.  Naast de lessen vanuit de Bijbel krijg je ook heel praktisch les en ga je uiteraard zelf aan de slag.

LEIDING

De School of Worship van Kingdom Life College wordt geleid door Iwan en Rebekka Sahertian. Zij zijn gepassioneerde aanbidders die hun ervaring met band-coaching, muzikale en zangtechnische kennis en passie voor God, graag willen delen met anderen.

Naast Iwan en Rebekka Sahertian krijg je ook les van andere bekende worship leaders.

IWAN SAHERTIAN

Kingdom Life College – School of Worship

REBEKKA SAHERTIAN

Kingdom Life College – School of Worship

DATA 2024 – 2025

14 sept
12 okt
9 nov
14 dec
11 jan
8 feb
8 mrt
12 apr
10 mei
14 juni

Meld je nu aan voor het cursusjaar 2024-2025!

Groepskorting

School of Worship is ook geschikt voor muziekteams en bands. Groepen vanaf vijf personen ontvangen 10% korting op het totale lesgeld. Ben je hierin geïnteresseerd? Vul dan geen apart aanmeldingsformulier in, maar stuur een e-mail naar welkom@kingdomlifecollege.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contact opnemen