SCHOOL OF LEADERSHIP

Inhoud

Het is de eer van koningen een zaak te doorgronden (Spr. 25:2b).
School of Leadership heeft als doel (toekomstige) leiders te trainen. Leiders binnen de kerkmuren én daarbuiten. We focussen ons op het ‘zijn van een leider’ en het ‘uitleven van leiderschap’.

  1. ‘Een leider zijn’ is gericht op je intimiteit met God en het karakter van een leider. Het onderwijs uit Gods Woord speelt hierin een cruciale rol.
  2. ‘Leiderschap uitvoeren’ heeft alles te maken met effectieve leiderschapsvaardigheden uitleven. We duiken samen in casussen en de actuele praktijk van leiderschap.

De trainingsdagen worden geleid door leiders als Daniel Pasterkamp, Jaap Feddes, Marjet Sorge, Jaap Wiersma en Ruben de Jong.

LEIDERSCHAP

Er wordt naar leiders gekeken. Leiderschap brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Leider zijn is een dienstbare rol in allerlei facetten. Leider zijn is niet altijd makkelijk en we horen verhalen van (bekende) leiders die vallen. Wij geloven daarom dat het belangrijk is om je als leider te ontwikkelen en te laten trainen. Vanuit die gedachte is School of Leadership opgericht.

Jan Sjoerd Pasterkamp

Oprichter school
2020

Daniel Pasterkamp

Voorganger Europoort

Ruben de Jong

Verantwoordelijk
Part time scholen

DATA 2020-2021

12 september 2020
10 oktober 2020
7 november 2020
12 december 2020
9 januari 2021
6 februari 2021
6 maart 2021
3 april 2021
8 mei 2021
12 juni 2021 (+ afsluitavond)

Aanmelden voor deze parttime training?

Vul direct een aanmeldformulier in.

Groepskorting

School of Leadership is ook geschikt voor teams. Groepen vanaf vijf personen ontvangen 10% korting op het totale lesgeld. Ben je hierin geïnteresseerd? Vul dan geen apart aanmeldingsformulier in, maar stuur een e-mail naar welkom@kingdomlifecollege.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contact opnemen