SCHOOL OF THE WORD

Inhoud

Aankomend september kunnen wij de Logos opleiding helaas niet van start laten gaan. We verwijzen je graag door naar Tyndale Theological Seminary https://tyndale-europe.edu/

Het woord logos in het Nieuwe Testament heeft een grondbetekenis die wij met ‘woord’ aanduiden. Tijdens de Logos lessen ga je de diepte van het Woord ontdekken. Het Logos programma betreft de vakken: Oude Testament, Nieuwe Testament, Overzicht Kerkgeschiedenis, Overzicht Doctrines en Bijbelstudie methoden. Deze vakken worden verzorgt door Tyndale Theological Seminary.

De lessen die op Kingdom Life College worden gegeven zullen zowel in het Nederlands als in het Engels zijn, waarbij de bijbehorende boeken, powerpoints en toetsen in het Nederlands zullen zijn. Doordat Tyndale een geaccrediteerd opleidingsinstituut is, kun je voor de Logos lessen binnen Kingdom Life College officiële CTS studiepunten halen, die ook geldig zijn bij een eventuele vervolgstudie. Het volledige Logos programma duurt twee jaar en vindt plaats op maandagochtenden van 9.00 uur tot 12.45 uur.

STUDIEPUNTEN

Gedurende het tweejarig programma is het mogelijk 18 CTS te behalen met bijbehorend certificaat. Voor het behalen van de studiepunten is het doen van bijbehorende toetsen verplicht. Het is daarnaast ook mogelijk lessen te volgen zonder toetsen af te leggen en/of slechts één jaar van het twee jaar durende Logos programma te volgen.

Wij zijn erg blij met deze samenwerking!
Ben je ook enthousiast? Schrijf je dan in voor het Logos programma.

helaas kun je je dit jaar niet aanmelden voor deze parttime training!

Vul direct een aanmeldformulier in.

DR. SZASZI BENE

Lessen worden gegeven door onder andere Dr. Szaszi Bene. Szaszi’s visie is om een theoloog te zijn voor theologen, pastors en kerkleiders. In navolging van deze visie houdt hij ervan om te onderwijzen, te preken en om te kletsen met studenten. Zijn doel is om de theologie toe te passen in het dagelijks leven.

Contact opnemen