MISSIE EN VISIE

VISIE

KLC is onderdeel van Europoort International Church. Als kerk hebben we een visie voor een fulltime en parttime Bijbelschool. Een Bijbelschool die sterke en gezonde leiders voort brengt die op hun beurt sterke en gezonde kerken zullen bouwen.

Onze kernwaarden zijn:
– De God van Geest en Waarheid
– Een identiteit uit God
– Besef dat je gemaakt bent om te vermenigvuldigen

 

MISSIE STATEMENT

” Kingdom Life College wil dat elke student zich als discipel van Jezus Christus thuis voelt binnen Gods familie en bewust, doorleefd en proactief het koninkrijk van God uitleeft. Om zo met een gevormd karakter en getrainde vaardigheden maximale invloed te hebben in kerk en maatschappij. ”

Jan Sjoerd Pasterkamp † 2020

Oprichter school

Jan Sjoerd Pasterkamp is de oprichter van Kingdom Life College. Hij was vele jaren actief op het zendingsveld en hij is voor velen in Nederland tot zegen geweest. Samen met voormalig voorganger van EC Europoort Daniel Renger richtte hij Kingdom Life College op.

Daniël Pasterkamp

Voorganger Europoort

Kingdom Life College is onderdeel van Europoort International Church, een bruisende kerk in hartje Rotterdam met naast Nederlandstalige ook Engelstalige diensten. Daniel is als voorganger van de Europoort eindverantwoordelijk voor Kingdom Life College.

Ruben de Jong

Schoolleider

Ruben de Jong is oudste binnen Europoort International Church en samen met het KLCteam dagelijks verantwoordelijk voor Kingdom Life College. We geloven in training en het voorbeeld wat Jezus daarin gaf: if you want to bless the many, invest in the few!

HOOFD HART HANDEN

Omdat mensen verschillend zijn en verschillend leren, groeien mensen ook op verschillende manieren naar volwassenheid. In grote lijnen maken wij onderscheid tussen onderwijs op 3 verschillende niveau’s:

 • Inspireren (hoofd)

 • Motiveren (hart)

 • Activeren (handen)

 

 

 

Met als resultaat voor jou: 

 • Koningschap/Priesterschap
  Heerschappij in je denken
 • Aanbidding
  Jouw gevoel afgestemd op God
 • Missie en bediening
  Dienstbaarheid naar anderen