SCHOOL OF WORSHIP

Heb jij een passie voor muziek en aanbidding en wil je hierin getraind worden? Dan is Kingdom Life

School of Worship voor jou! Tijdens deze parttime training krijg je les van (bekende) leiders met

een passie voor worship.

 

INHOUD

LEIDING

GROEPSKORTING

Lofprijs en aanbidding door middel van muziek speelt een belangrijke rol in de gemeente van Jezus Christus. School of worshipis ontstaan vanuit het verlangen om (potentiële) aanbiddingsleiders, muzikanten en teams te trainen in hun talenten.

 

Deze parttime training bestaat uit tien zaterdagen. Je krijgt les van verschillende toerusters waardoor geen les hetzelfde is. De training richt zich zowel op theorie als praktijk en is gebaseerd op Bijbelse principes. Ook zullen er lessen worden gegeven over het groeien naar gezond leiderschap. Naast de lessen vanuit de Bijbel krijg je ook heel praktisch les en ga je uiteraard zelf aan de slag. Thieme Schipper, bekend van onder andere Opwekking, gaat je meenemen in muziektheorie.

 

Aanmelden? Download het bovenstaande aanmeldingsformulier en mail het naar welkom@kingdomlifecolege.nl

Kingdom Life School of worship wordt geleid door Iwan en Rebekka Sahertian. Zij zijn gepassioneerde aanbidders die hun ervaring met band-coaching, muzikale en zangtechnische kennis en passie voor God, graag willen delen met anderen.

 

Naast Iwan en Rebekka Sahertian krijg je ook les van o.a. Marcel Zimmer, InSalvation, Thieme Schipper en Jan Sjoerd Pasterkamp.

 

DATA

SEIZOEN 2018 - 2019

8 september 2018

13 oktober 2018

10 november 2018

8 december 2018

12 januari 2019

9 februari 2019

9 maart 2019

13 april 2019

11 mei 2019

15 juni 2019

School of Worship is ook geschikt voor muziekteams en bands. Groepen vanaf vijf personen ontvangen 10% korting op het totale lesgeld. Ben je hierin geïnteresseerd? Vul dan geen apart aanmeldingsformulier in, maar stuur een

e-mail naar welkom@kingdomlifecollege.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

SCHOOL

OF WORSHIP

 

295

/ per seizoen

10 zaterdagen

1 zaterdag per maand

Zaterdag 9.30-15.30u

9.00 start met koffie

Les van verschillende toerusters

Groeien in lofprijs en aanbidding

Zowel theorie als praktijk

Prijs is inclusief lunch

 

lessen worden gegeven door onder andere:

Iwan Sahertian

rebekka Sahertian

thieme schipper

elisa krijgsman

Coordinator van de fulltime worshiptrack van Kingdom Life College en daarnaast veelgevraagd muzikant, spreker en bandcoach. Daarnaast heeft hij samen met Rebekka het album 'Ik eer U' opgenomen.

Coordinator van de fulltime worshiptrack van Kingdom Life College en daarnaast veelgevraagd bandcoach en vocaliste. Daarnaast heeft ze samen met Iwan het album 'Ik eer U' opgenomen.

Saxofonist/componist/arrangeur in verschillende bands als: The Convocation Bigband, de Come2Worship band, coverband Feest der Liefde en Opwekking. Thieme heeft daarnaast ook een eigen band.

Gitarist en producer. Samen met zijn vrouw Reni heeft Elisa al meerdere albums uitgebracht. O.a. 'I bow down',  'de vijfde symfonie',  'Opnieuw'. en recent het album 'Op visite'. Elisa maakt ook deel uit van het jazz-combo 'Seraph' als gitarist.

Kingdom Life College Parttime

is onderdeel van

SCHOOL OF WORSHIP
Menu