SCHOOL OF PROPHETIC

Wil je groeien in je gevoeligheid voor Gods Geest, leren profeteren, woorden van kennis, bidden voor genezing, onderscheiding en het meer in Gods aanwezigheid zijn? Dan ben je van harte welkom bij Kingdom Life School of the Prophetic. Tien zaterdagen krijg je onderwijs over alles wat met het profetische te maken heeft. Naast theorie word je ook praktisch uitgedaagd!

INHOUD

OPBOUW

LEIDING

Jaag de liefde na en streef naar de geestelijke gaven, en vooral daarnaar dat je mag profeteren zegt de bijbel in 1 Kor. 14). Al in het Oude Testament kunnen we lezen over scholen waar geleerd werd over profeteren. Wereldwijd zien we een grote beweging van het profetische in de gemeente van Jezus Christus. De gaven van de Heilige Geest zijn een schatkamer van God. Tijdens deze parttime training krijg je les over verschillende onderwerpen die allemaal te maken hebben met het profetische.

 

We gaan leren over een toename van de aanwezigheid van God in ons leven, de stem van God beter horen, relatie met de Heilige Geest opbouwen, in de gaven van de Heilige Geest bewegen en de werkingen van Gods Geest leren herkennen.

 

Inspirerende sprekers, die zelf hun onderwijs leven, geven je bijbels gefundeerd les en helpen je actief te groeien door profetische activeringen en oefeningen.

Aanmelden? Download het bovenstaande aanmeldingsformulier en mail het naar welkom@kingdomlifecollege.nl

Het materiaal en onderwijs is opgebouwd uit verschillende delen zoals

- De aanwezigheid van God en Zijn spreken;

- de gaven  van de Heilige Geest en profeteren;

- de manieren waarop God spreekt;

profeteren in de praktijk;

- de gave van kennis, genezing, onderscheiding/atmosferen.

 

Door de hele training heen besteden we veel tijd aan het groeien van onze kennis over wie God is en aan onze identiteit in Christus.  Ook gaan we een dag aan de slag met profetische evangelisatie in de kracht van God.

 

De 10 zaterdagen bevatten een goede mix van theorie en praktijk. Bij het materiaal zit ook het boekje van Kris Vallotton “leren profeteren”.

We houden bij de oefeningen rekening met verschillen in ontwikkeling.

 

Laat je uitdagen, opbouwen en opnieuw vullen met de liefde van God en meld je aan!

DATA

SEIZOEN 2018 - 2019

8 september 2018

13 oktober 2018

10 november 2018

8 december 2018

12 januari 2019

9 februari 2019

9 maart 2019

13 april 2019

11 mei 2019

15 juni 2019

De School of the Prophetic wordt geleid door Willy van Iersel. Zij leidt al jaren het profetisch team van de gemeente Evangelisch Centrum Europoort in Rotterdam. Sprekers zijn: Daniel Pasterkamp, Ruben de Jong, Jan Sjoerd Pasterkamp, Wim Kok, Gerard de Groot en Willy van Iersel.

SCHOOL

OF THE PROPHETIC

 

295

/ per seizoen

10 zaterdagen

1 zaterdag per maand

Zaterdag 9.30-15.30u

9.00 start met koffie

Les van verschillende toerusters

Groeien in de gave van profetie

Zowel theorie als praktijk

Prijs is inclusief lunch

 

lessen worden gegeven door onder andere:

Willy van iersel

Wim kok

jan sjoerd pasterkamp

gerard de groot

Leidt al jaren het profetisch team van de gemeente Evangelisch Centrum Europoort. Daarnaast geeft ze trainingen over het profetische en is ze gastdocent bij de fulltime school.

Wim is predikant in Leuven. Daarnaast is hij een bijbelleraar, profeet en zowel gemeente- als bijbelschoolstichter. Hij is ook co-auteur van het boek 'Jezus geneest'.

Voormalig zendeling en voormalig voorganger Evangelisch Centrum Europoort. Bekend spreker en droomgever Kingdom Life College. Schrijver van o.a. 'Je moet je buik omdraaien' en 'Davids Tabernakel'.

Gerard is leider van de Levend Woord Gemeente in Rotterdam. Gemeentestichting en het pionieren van nieuwe dingen kenmerken Gerard. Hij is een veelgevraagd spreker in gemeentes en op conferenties in Nederland en daarbuiten.

Kingdom Life College Parttime

is onderdeel van

SCHOOL OF PROPHETIC
Menu