SCHOOL OF LEADERSHIP

Ben jij een leider? Wil jij namens God invloed uitoefenen in de omgeving waar jij door Hem bent geplaatst? Laat je trainen door verschillende ervaren leiders. Deze tiendaagse training richt zich op twee kanten van leiderschap. Het zijn van een leider en het uitvoeren van leiderschap.

INHOUD

LEIDERSCHAP

GROEPSKORTING

Deze training bestaat uit tien zaterdagen. School of Leadership is speciaal ontwikkeld voor iedereen die in leiderschap betrokken is of er meer van wil weten. Niet alleen voor leiders binnen kerken, maar ook daarbuiten. De lessen worden gegeven door onder andere Daniel Pasterkamp, Ed van Setten, Ruben de Jong, Jan Pool en Jan Sjoerd Pasterkamp.

 

Tien zaterdagen wordt jij als leider getraind op twee belangrijke gebieden. Het zijn van een leider is gericht op je intimiteit met God en het karakter van een leider, wat wordt onderbouwd vanuit de Bijbel. Het uitvoeren van leiderschap heeft alles te maken met vaardigheden, het bouwen van een cultuur en het bouwen van een sterk team.

Door de jaren heen zien we leiders opstaan, maar ook weer wegvallen. Leiderschap brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee, wat lastig kan zijn. Wij geloven dat het belangrijk is om je als leider te ontwikkelen en te laten trainen. Vanuit die gedachte is de Kingdom Life School of Leadership opgericht.

School of Leadership is ook geschikt voor teams. Groepen vanaf vijf personen ontvangen 10% korting op het totale lesgeld. Ben je hierin geïnteresseerd? Vul dan geen apart aanmeldingsformulier in, maar stuur een e-mail naar welkom@kingdomlifecollege.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmelden? Download het bovenstaande aanmeldingsformulier en mail het naar welkom@kingdomlifecollege.nl

DATA

SEIZOEN 2018 - 2019

8 september 2018

13 oktober 2018

10 november 2018

8 december 2018

12 januari 2019

9 februari 2019

9 maart 2019

13 april 2019

11 mei 2019

15 juni 2019

SCHOOL

OF LEADERSHIP

 

295

/ per seizoen

10 zaterdagen

1 zaterdag per maand

Zaterdag 9.30-15.30u

9.00 start met koffie

Geschikt voor iedereen die in leiderschap

betrokken is of er meer van wil weten

Groeien in leiderschap

Prijs is inclusief lunch

 

lessen worden gegeven door onder andere:

ed van setten

ruben de jong

Daniel pasterkamp

jan pool

Ed van Setten is oudste in Evangelisch Centrum Europoort. In diverse kerken is hij betrokken geweest als leider en ook als ondernemer heeft hij met voeten in de klei gestaan.

Als oudste verantwoordelijk voor alle training & toerusting binnen ECE. Econoom en voormalig trainer bij Navigators. Was operationeel directeur bij Gospel Music Festival en leidde daar grote projecten.

Daniel Pasterkamp is senior voorganger van Evangelisch Centrum Europoort. Dynamische gemeente met Nederlands- en Engelstalige diensten en teams.

Voormalig voorganger van Shelter Haarlem en schrijver van o.a. 'Buitensporige Genade'. Jan is een veelgevraagd spreker over leidrschap. Hij is nauw betrokken als coach bij leiders in bediening en kerk.

Kingdom Life College Parttime

is onderdeel van

SCHOOL OF LEADERSHIP
Menu